Ontwerp en print je eigen tas met foto of naam

oktober 3, 2019 0 Door admin

Het zijn vaak kleine details die van een tas het favoriete object van elke vrouw maken. Dus waarom zou je niet je eigen foto of een tekst op de tas laten drukken? Online kun je je eigen stijlvolle handtas ontwerpen en bedrukken volgens je eigen wensen. En niet alleen de vrouwenwereld is enthousiast over een katoenen tas bedrukken of een persoonlijke documenttas – ook de mannenwereld volgt de trend! Met een aanbod om unisex schoudertassen met foto te bedrukken, zit je helemaal goed. Misschien vind je zelfs de ideale metgezel voor je hele leven? Wij bieden je de mogelijkheid om je individuele tassen direct online te ontwerpen en te bedrukken. Voor een tassenliefhebber zal er niets mooier zijn, daarom is de fototas ook geschikt als fotocadeau. Je kunt ook de “tassen” en beschermhoesjes voor je tablet, je smartphone of E-book Reader online ontwerpen.

Ontwerp fototassen als schoudertassen – ruimtewonderen tot in de puntjes!

De klassieke schoudertassen kun je zelf ontwerpen en printen in drie formaten, afhankelijk van waar ze voor bedoeld zijn. De fototas om rond te hangen als een individueel uniek exemplaar voor alle gelegenheden. Omdat de lichaamsgrootte op een bekende manier varieert, hebben de tassen een verstelbare riem, zodat niemand zijn individuele tas met fotoafdruk achter zich aan hoeft te slepen of direct onder de oksel hoeft te dragen. Een handtas is een ideale dagelijkse metgezel waarin alle belangrijke zaken kunnen worden opgeborgen. Wij drukken unieke items die het leven gemakkelijker en mooier maken! En zelfs de belangrijke onderdelen, zoals de sleutels van de voordeur en de portemonnee, vinden hun plaats in de bedrukte tas in een extra klein vakje, dat extra is beveiligd met een rits.

Tassen bedrukken naar keuze

En zoals je weet, is dit natuurlijk nog niet het volledige assortiment van individueel bedrukte fototassen. In onze winkel voor grote tassen vervullen wij al je wensen voor het optimale transportmiddel of fotocadeau. Voor de “kleintjes” kun je zelf een complete transportset voor de school ontwerpen. Een schoolkoffer of een etui met een persoonlijke fotoafdruk mag natuurlijk niet ontbreken, of bedrukte potloden voor kinderen, die je ook online kunt ontwerpen en afdrukken. Heel mooi zijn de persoonlijke portemonnees, die je ook zelf kunt ontwerpen met je gewenste motief of tekst. Veel mensen dragen een foto van hun dierbaren in hun portemonnee zodat ze altijd aan hen kunnen denken. De foto’s zijn vaak te vinden in een zak die niet transparant is. Maak het uzelf gemakkelijk en print je persoonlijke portemonnee van buitenaf met je geliefden, zodat je ze altijd direct in het zicht hebt!