Voorjaartrends voor kinderen

Voorjaartrends voor kinderen

november 21, 2018 0 Door Niels Vaessen

Het is weet zo ver, de najaarscollectie ligt weer overal in de winkels. Niemand houdt echt van de winter maar je kan de winter wel leuker maken door jouw kind er super goed uit te laten zien. Maar wat moet jij er nou uitpikken om jouw kind er dit najaar weer helemaal hip en happening bij te laten lopen dit najaar. In deze blog lees je alles over de trends over kinderkleding aankomende winter.

Sportstijl

Een sportieve stijl is het helemaal dit najaar. Trainingspakken mogen dus weer, lekker in de stijl van de jaren 90. Een hele tijd was het ‘’not done” om in een trainingspak te lopen, maar ze mogen weer. En hou fijn is dat, want naast dat het nu helemaal hip is, is het ook nog eens ontzettend comfortabel. Wat wil jouw kind nog meer? Merken zoals Tumble n Dry pakken deze trend ontzettend goed op en zorgen voor een coole sportieve look.

Retro

De eerdergenoemde 90’s invloeden zijn het helemaal dit najaar. Vooral de kleurstellingen uit de jaren 90 zien we terugkomen. Maar naast de kleuren zijn het ook de materialen die terugkomen, denk aan nylon achtige stoffen. De vintage look is het dus helemaal. Het merk Vingino pakt dit voor jongens en meisjes heel erg goed op. Er wordt gebruik gemaakt van mooie stoffen en duurzame materialen.

Sneakers

Om de sportstijl af te maken, heb je natuurlijk een paar vet coole sneakers nodig. Met een paar flitsend witte gympen kom je heel goed weg dit najaar. En hoe heerlijk is het nou dat je gewoon weer elke dag van de sneakers aan kunt. Zeker voor kinderen is dat fantastisch. De kinderen kunnen er lekker vrij in bewegen. Ze kunnen lekker spelen, voetballen, rennen en klimmen zonder dat hun schoenen in de weg zitten. En gelukkig zijn sneakers er in alle soorten, vormen en maten. Er zit dus altijd wel wat bij voor jouw zoon of dochter.