Stone Island biedt de juiste winterjas

juli 15, 2020 0 Door Niels Vaessen

Het is nu zomer in Nederland. Menig persoon zal binnen nu en twee maanden genieten van een zomervakantie. Vanwege Corona zal het in deze zomer voor veel mensen neerkomen op een vakantie in eigen land. Al zien sommige medelanders een vakantie in het buitenland al wel weer zitten. Vooral autovakanties zullen verkozen worden om de landsgrenzen weer over te gaan.

Terwijl de zomer in volle gang is, zullen de echte wintersportliefhebbers ook al bezig zijn met het boeken van de wintersportvakantie. Ook de kleding en ski’s worden momenteel volop ingekocht.

Welke wintersportjas?

Om de vroege wintersporters te helpen in hun zoektocht naar de juiste jas, lichten we een perfect merk uit wat geschikte jassen biedt voor de wintersport. Maar met een jas van dit merk ben je niet alleen tijdens je vakantie in bijvoorbeeld Oostenrijk of Zwitserland helemaal de man, maar ook in koudere periodes in Nederland kan je deze jassen gewoon dragen. Merken die geschikt zijn voor dergelijke winterjassen zijn:

Stone Island

We hebben drie merken genoemd die geschikt zijn om stijlvol er bij te lopen zowel tijdens en na je vakantie. Toch gaan we je nu meer vertellen over één merk, namelijk Stone Island.

Onderhand kan dit merk in de hele wereld een grote bekendheid genieten. Dat komt doordat het al jaren lang een succesvol merk is. Ze verkopen over de hele wereld en de stijl is breed geaccepteerd en bij vlagen geadoreerd. Sinds 1982 laat Stone Island zien hoe je sportieve kleding kan dragen terwijl je toch met de laatste mode meegaat. Dat is iets wat veel wintersporters aanspreekt.

Naast dat het er goed uit ziet, gebruiken ze oog de beste materialen en nieuwste technieken om de jassen warm genoeg te maken voor een ijzige dag in de Alpen. Maar toch moet de jas niet te warm zijn bij sportieve activiteiten. De ademende materialen zorgen voor een goede balans tussen deze twee eisen.

Wie draagt de Stone Island jassen?

De jassen van dit sportieve merk werden voornamelijk gedragen door jong volwassenen. Deze mensen werden getriggerd door de sportieve uitstraling, maar wilden wel kwaliteit en hadden daar het geld voor. Tegenwoordig is de doelgroep veel breder geworden en trekt het niet meer één groep mensen.

Laat je dus vooral niet afweren door de doelgroep. Indien je op zoek bent naar een sportieve jas van hoogwaardige kwaliteit, ben je bij Stone Island aan het juiste adres.