Vijf haarproducten die elke vrouw in de kast heeft staan

Vijf haarproducten die elke vrouw in de kast heeft staan

februari 18, 2019 0 Door Niels Vaessen

Vrouwen zijn er over het algemeen heel goed in om allerlei verschillende soorten producten te verzamelen. Voor de meeste mannen is het waarschijnlijk een pot nat, maar vrouwen zien een voordeel in elk verschillend product. Het is dan ook geen uitzondering om van één soort product verschillende varianten te hebben. Want alles werkt net iets anders en heeft net dat andere effect. Er zijn een aantal producten die (bijna) elke vrouw wel thuis heeft liggen, en zo niet wel zou moeten hebben. Lees hier welke dat zijn.

Droogshampoo

We weten allemaal dat droogshampoo de held onder de haarproducten is. Moet je de deur uit, maar heb je geen tijd om je vettige haar te wassen? Droogshampoo! Dit handige product heeft inmiddels vele levens (en kapsels) gered. Als je dit nog niet hebt is het zeker aan te raden om in huis te halen. Eentje van Maria Nila, bijvoorbeeld.

Haarmasker

Lekker na het wassen een voedend haarmasker in het haar aanbrengen, even laten intrekken en weer uitspoelen. Je haar voelt nog zachter aan dan normaal en glanst weer mooi. Na een masker valt het haar ook altijd extra goed, waardoor je het ‘t liefst na elke wasbeurt doet. Helaas is het beter om te beperken tot een keer per week.

Serum of olie

Je hebt je haar gewassen, maar nu het droog is pluist het wat. Het is dan lekker om een voedend serum of een olie in het haar te masseren. Je merkt direct dat het pluizige verdwijnt en dat het haar soepeler valt. Bovendien ruikt het lekker en krijgt het haar een mooie glans. Kijk bijvoorbeeld eens naar de serums van Schwarzkopf.

Hittebeschermer

Als je dit nog niet in huis hebt, moet je het zeker halen. Het is fijn om je haar te föhnen, stijlen of krullen, maar je haar vindt het minder fijn. Als je je haar goed wil verzorgen is het dus raadzaam om er een hitte beschermend product op aan te brengen voordat je de hitte gebruikt op je haar.

Goede shampoo en conditioner Last but not least, een goede shampoo met bijpassende conditioner. Dit is natuurlijk onmisbaar. Twee of drie keer per week haal je ze tevoorschijn. De eerste dag na het wassen van je haar is dan ook de beste dag. Het liefst doe je het dagelijks, maar dat is niet zo goed voor je haar.