Armband graveren als cadeau

november 16, 2020 0 Door Niels Vaessen

Een persoonlijk sieraad wat je altijd bij je kunt dragen is een armband. Je kunt in de armband dat ene bijzondere moment voor altijd vastleggen. Wanneer je op zoek bent naar een uniek en bijzonder sieraad, kun je kiezen voor een armband graveren. Door de verschillende personaliseringsmogelijkheden, is er altijd een variant die past bij jou en jouw wensen. Omdat het een uniek sieraad is, is het een perfect cadeau voor iedereen. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om jezelf een armband cadeau te doen.

Voor iedereen een armband graveren

Bij een armband graveren wordt er een permanente inscriptie gemaakt in het materiaal. Dit is niet alleen erg mooi, maar dit zorgt er ook voor dat het er door de jaren heen niet afslijt. Een armband graveren is dus een blijvend mooi sieraad. Daarnaast is het een perfect cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

Varianten armbanden

Je kunt ten eerste keuze uit verschillende soorten armbanden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zoals gevlochten armbanden, slide naam armbanden, ketting armbanden en koppelarmbanden. Daarnaast kun je ook kiezen voor een armband met een hanger of foto. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor foto-armbanden. De vraag naar medisch alert armbanden wordt ook steeds groter en deze armbanden zijn dan ook verkrijgbaar.

Materiaal voor een armband

Het is daarnaast mogelijk om een keuze te maken uit verschillende armband varianten met edelmetalen of leer in combinatie met een naam, tekst en/of foto. Deze armbanden zijn leuk voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn deze armbanden ook ideaal geschikt voor mensen met een allergie. Deze armband is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en printjes en in verschillende soorten materiaal. Voor de afwerkingen is er de keuze in zilver, goud of rosé. Door deze verschillende mogelijkheden in de afwerkingen, kan het sieraad altijd gecombineerd worden met de sieraden die je al had.

Tekst graveren in armband

Wat er gegraveerd wordt in de armband, is jouw eigen keuze. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je kindje of je kinderen laten graveren in de armband. Ook is het mogelijk om een datum te laten graveren. Denk hierbij aan de datum van jullie huwelijk of aan de datum van de geboorte van jullie kindje. Je kunt ook een armband graveren bij een emotioneel moment. Zo kun je ervoor kiezen om de sterfdatum van een voor jouw dierbare persoon te laten graveren in de armband. Tot slot kun je kiezen voor een ander woord, een andere quote of een zin. Dit kan iets zijn waardoor je herinnerd wordt aan een bijzonder moment of aan een bijzonder persoon. Hoe mooi is het dat je dit kan laten vastleggen met een armband graveren, zodat je dit altijd en overal bij je kunt dragen.

Kettingen zijn ook mogelijk

Naast een armband, is het ook mogelijk om een ketting te laten graveren. Hiervoor kies je eerst een ketting met een hanger naar keuze, die past bij jouw wensen. Daarna maak je een keuze uit de verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een ketting met naam, tekst, datum, foto, initialen, logo, vingerafdruk of symbool. Vervolgens kun je de ketting nog meer personaliseren. Zo bepaal niet alleen de tekst, maar ook de grootte van de tekst en het lettertype. Je kunt het sieraad dus helemaal laten aanpassen naar jouw wensen.