Dit zijn de laatste beauty en fashion trends!

Dit zijn de laatste beauty en fashion trends!

juli 27, 2018 0 Door Niels Vaessen

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van beauty en fashion? In dit artikel delen we drie trends die jij ook kunt toepassen, zodat jij je look ook een update kunt geven en er weer helemaal hot en happening bij loopt!

1. ’60’s beauty

Twiggy was in de jaren ’60 het supermodel van dat moment en haar looks werden (en worden!) veelvuldig gekopieerd. We zien nu dat deze typische Twiggy-look weer terug aan het komen is: het haar in een strakke gladde lok naar de zijkant gekamd, eyeliner boven de arcadeboog en natuurlijk de iconische wapperende wimpers!

2. Ronde tasjes

Ronde tasjes zijn helemaal in tegenwoordig. Of je nu voor een gevlochten rieten variant gaat of een leren exemplaar, als het maar cirkelvormig is! Dit tasje is vaak klein van formaat, dus je moet kieskeurig zijn en je kunt niet veel meenemen in zo’n klein schoudertasje behalve de dingen die absoluut onmisbaar zijn. Dit haakt mooi in op de volgende modetrend…

3. Minimalisme

Haak in op het minimalisme-principe. Eigenlijk zou je dus kunnen zeggen: the basic the better! Een t-shirt moet bijvoorbeeld een effen kleur hebben, bijvoorbeeld zwart, grijs of wit. In plaats van kwantiteit, kun je beter letten op de kwaliteit: liever een wat duurder shirt van biologisch katoen dat gemaakt is onder goede arbeidsomstandigheden, dan 5 goedkope shirtjes die binnen de kortste keren kapot gaan.

4. Dad sneakers

Sneakers zijn natuurlijk nooit echt van weggeweest, dus je ziet ieder jaar weer een andere soort sneaker terugkomen op de catwalks. Dit jaar is het tijd voor de zogeheten dad sneaker! Deze sneakers herken je door de grove details en een dikkere zool. Juist ja, precies zoals die sneakers die je vader weleens droeg. Vandaar de naam!