Sieraden – duur en goedkoop

augustus 27, 2019 0 Door Niels Vaessen

De feestdagen komen eraan, en het is goed om te weten waar sieraden het voordeligst zijn. Want: er liggen koopjes op de loer, sieraden die normaal een stuk duurder zouden zijn worden nu voor soms een habbekrats aangeboden!
Voor de kerstdagen heeft Bijenkorf nu al een kortingsactie lopen van 20%. Sommige zelfs 50%.
Als deze actie tegen de tijd dat je dit artikel leest voorbij is, heeft Bijenkorf altijd ook kortingen voor vlak de Kerst, waar u profijt van kunt hebben. Marc Jacobs, Michael Kors, Orelia. Echte topmerken.

Zaak
Kijk ook eens bij de exclusieve juwelenwinkels. De exclusieve uitstraling ademt ‘duur’ en euro 1000+, maar heeft tussen de vintrines of op een prominent voetstuk soms leuke aanbiedingen.
Absoluut de moeite waard om eens naar binnen te lopen!
Tip: direct na de kerstdagen worden er net als in kledingwinkels, juwelen goedkoper aangeboden. Dit omdat er soms een collectie exclusief voor de kerst wordt gemaakt, maar wanneer hier stukken van overblijven moeten ze in januari toch verkocht moeten worden! – en dat voor een veel lagere prijs dan normaal.

Webshops
Het passen van sieraden is natuurlijk heel leuk, via webshops mis je deze ervaring, maar via webshops zoals ikbensieraden.nl kun je wel makkelijk sporen naar aanbiedingen en direct online sieraden bestellen.
Fashionchick biedt sieraden van verschillende winkels aan, hier is werkelijk alles te vinden. Hierdoor verlies je wel misschien een beetje het overzicht (tienduizenden sieraden!). Voor simpel overzicht kun je beter naar de andere webshops gaan. Het voordeel van Fashionchick is echt dat je op elk sieraad kan klikken en dan vervolgens gelijk bij de desbetreffende verkopende winkel aankomt. Tip: erg populair op dit moment zijn koppel oorbellen, te vinden hier.

Marktplaats
Wanneer u 2e hands geen probleem vindt, is Marktplaats een goede plek eens te kijken. Soms bieden mensen miskopen aan die ze nauwelijks tot niet hebben gedragen. Dit zijn de echte koopjes! Andere keren bieden ze sieraden aan die ze lang hebben gedragen en zjin daarom erg goedkoop.

Het kopen van sieraden hoeft eigenlijk helemaal niet zo duur te zijn. Het is natuurlijk leuk om af en toe een duur sieraad te kopen. Daarvoor kunt u prima terecht bij de juwelenzaken en grootwarenhuizen zoals de Bijenkorf. Zij bieden exclusiviteit.
Maar net als het goedkoop kopen van kleren, kan het goedkoop kopen van sieraden ook leuk zijn. Sporen naar leuke koopjes, waar dure sieraden opeens voor de helft van de prijs worden aangeboden (wegens uitverkoop of feestdagen of het binnen proberen te halen van nieuwe klanten) is een kunst op zich, maar vraagt niet zo heel veel werk. Weet waar je moet zoeken!