Leuke kapsels voor verschillende haarlengtes

Leuke kapsels voor verschillende haarlengtes

augustus 7, 2018 0 Door Niels Vaessen

Vind je het lastig om elke dag weer iets moois van je haar te maken? Dan ben je zeker niet de enige! Veel vrouwen vinden het namelijk lastig om elke ochtend een mooi kapsel te creëren. Of je nou kort, halflang of lang haar hebt, er zijn een heleboel leuke kapsels die je makkelijk zelf kunt maken. Benieuwd welke dat zijn? Dat vertellen we je in deze blog.

Kort haar

Veel vrouwen denken dat ze met kort haar weinig keuze hebben in kapsels. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn! Er zijn namelijk genoeg leuke kapsels voor kort haar. Als je een beetje creatief omgaat met je haar, creëer je zo een stralende look. Natuurlijk is het met kort haar heel mooi om volume te creëren met stylingproducten. Maar er is nog veel meer wat je kan doen met kort haar. Heb je bijvoorbeeld een korte bob? Dan is het heel leuk om een vlechtje te maken aan de voorkant van je haar. De rest van je haar kun je in model brengen met een stylingproduct, of je kunt gebruik maken van een krultang. De combinatie van krullen met een vlechtje geeft meteen een hele romantische uitstraling. Ook kun je aan beide kanten van je hoofd een plukje haar pakken, het plukje haar indraaien, en vastzetten met een schuifspeldje aan de achterkant. Is je haar hier net niet lang genoeg voor? Dan kun je je haar uit je ogen houden met een mooi schuifspeldje.

Halflang haar

Ook met halflang haar zijn er een heleboel leuke kapsels die je kunt maken. Kies bijvoorbeeld eens voor een hoge knot. Pak de bovenste helft van je haar en draai hier een knot in. Dit mag er best een beetje rommelig uitzien. Om het af te maken trek je er wat plukjes uit en krul je deze met de krultang. In de onderste helft van je haar kun je ook wat krullen maken, of je kunt een beetje volume creëren met een stylingproduct. Hou je niet zo van rommelige kapsels, maar ben je meer van de strak gestylde kapsels? Dan kun je ook aan de slag gaan met de steiltang. Maak je haar helemaal steil en draag het aan een kant achter je oor voor een elegante uitstraling. Ook kun je bijvoorbeeld een lage staart maken.

Lang haar

Met lang haar kun je natuurlijk prachtige krullen maken voor een romantische look. Maar we begrijpen dat het ook lekker kan zijn om je haar opgestoken te dragen, zeker als het warm weer is. Bind je haar daarom eens vast in een paardenstaart of een mooie vlecht. Om het geheel af te maken kun je een plukje haar om je elastiekje draaien. Zo ziet je look er net wat specialer uit! Een losse schuine vlecht of een invlecht staan ook prachtig bij lang haar. Is jouw haar net iets te dun om een mooie vlecht te kunnen maken? Dan kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van human hair extensions. Clip-in human hair extensions bevestig je snel en makkelijk in je haar. Zo kun je altijd genieten van een prachtige dikke vlecht!