Save & Spend: haarproducten

Save & Spend: haarproducten

augustus 17, 2018 0 Door Niels Vaessen

Je haar heeft de nodige verzorging nodig om het een goede staat te houden. Die lokken wil je natuurlijk zo mooi en glanzend mogelijk houden. Er komen steeds meer producten op de markt om je haar mee te verzorgen. Het prijskaartje van deze producten is nogal uiteenlopend. Lees verder om te weten op welke producten geld kan besparen en welke producten het investeren waard zijn.

Olie – Save

Haarolie is een populair product om het haar mee te verzorgen. Met name voor extra glans bij krullend haar is een olie ideaal. Een tip is om te kijken naar het beste soort olie voor jouw haartype. Zo is jojoba olie erg geschikt voor het behouden van de kleur. Wil je soepel haar? Dan is arganolie een goede keuze, dit type houdt namelijk vocht vast. Sta je voor de keuze tussen haarolie voor een paar euro bij de Kruidvat of een duurdere olie van twintig euro bespaar hier dan makkelijk geld.

 Stijltang– Spend

Bescherm je haar door te investeren in een goede krul-of stijltang. Goedkopere stijltangen hebben een keramische coating, het moment dat deze eraf is kan je haar goed beschadigen bij het gebruik van de stijltang. Dit probleem heb je bijvoorbeeld niet bij een CHI Stijltang. Hier is namelijk gebruik gemaakt van keramische platen en geen coating. Een stijltang is een product om meer geld voor in te leggen. Wist je dat je ook je haar kan krullen met een stijltang? Door de tang te draaien terwijl je door je haar gaat creëer je een krul. Laat het aanschaffen van een krultang maar achterwege.

Haarmasker – Save

Nog een product om op de besparen is een haarmasker. Bij elke drogist vind je tientallen haarmaskers voor extra verzorging van je haar. Een masker doet in de basis hetzelfde als een goede conditioner. Wil je geld besparen laat deze dan achterwege en investeer in een conditioner. Zo heb je alsnog die extra haarverzorging zonder te veel te betalen.