4x moeder en dochter(s) uitjes

juni 29, 2022 0 Door Niels Vaessen
Free Gratis stockfoto met affectie, Afro-Amerikaanse vrouwen, collega's Stock Photo

De afgelopen drie jaar waren er periodes dat onder andere winkels voor een lange tijd  dicht moesten, was het reizen niet toegestaan en werden er vele evenementen afgelast. Inmiddels zijn we al een aantal maanden uit lockdown en is het mogelijk om weer leuke dingen te doen. Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën voor een moeder en dochter dag? In deze blog zijn er 4 leuke uitjes voor je op een rij gezet.

Gellak Groningen

Laat samen je nagels doen met gellak in Groningen. Het is weer zomer. En hoe leuk is het dan om je kleurrijke outfit te combineren met vrolijke kleurtjes op je nagels? Met gellak heb je maar liefst 4 weken prachtige, verzorgende handen. Dat komt door de speciale lak dat wordt uitgehard onder een UV-lamp. Wil je liever zelf je nagels doen? Dat kan! Tegenwoordig kan je zelf het apparatuur en gellak aanschaffen. Mochten we weer in een lockdown komen, dan kan je altijd nog thuis een beautydag houden.

Bootcamp

Zijn jullie beide zo sportief en fanatiek? Dan is een Summer Bootcamp echt iets voor jullie! Verschillende oefeningen waarbij je aan je kracht en conditie werkt. Een leuk moment om elkaar uit te kunnen dagen. Wie houdt het langst vol, moeder of dochter? Daarnaast kan je met zo’n bootcamp je lichaam nog summerproof maken, nu de zomer voor de deur staat.

High wine

Houden jullie ook zo van borrelen? Probeer dan eens een high-wine. Tegenwoordig bieden vele lunchrooms zo’n arrangement aan. Bij een high-wine kan je genieten van verschillende soorten wijnen met allerlei hapjes. Lekker genieten!

Stedentrip

Al een lange tijd is het weer mogelijk om normaal te reizen. Dit is nu dan ook de kans om naar het buitenland te gaan! Bijvoorbeeld een paar dagen Barcelona. Gezellig winkelen,  genieten van het lekkere eten en kennismaken met de Spaanse cultuur!