Beautydag!

Beautydag!

maart 23, 2022 0 Door Niels Vaessen

Heb jij een keer zin om wat leuks met je vriendinnen te doen, maar hebben jullie eigenlijk alles al gedaan of hebben jullie juist geen idee wat jullie kunnen doen is dit de perfecte oplossing! Een leuke beauty en spa dag met je vriendinnen! Het is soms wel lastig om iets te vinden wat iedereen leuk vind. In een beautydag kan je verschillende dingen doen zo zit er altijd wel iets bij wat iemand leuk vind of laat elkaar omstebeurt een activiteit kiezen. Ook voor jezelf is het heerlijk om even wat tijd te besteden aan jezelf en je huid even lekker te verwennen. Of gewoon pure ontspanning is op z’n tijd ook echt wel belangrijk. 

Activiteiten die je zou kunnen doen

Er zijn natuurlijk heel veel opties. Het is als eerste belangrijk dat je je bepaalde dingen afvraagt zoals hoelang hebben we de tijd en willen we er op uit of blijven we huis. Leuke activiteiten om te doen wanneer je er op uitgaat zijn bijvoorbeeld: gellak Groningen of acrylnagels laten zetten. Andere opties zijn bijvoorbeeld een dagje naar een wellnesscentrum, een manicure of pedicure, naar de sauna, gezichtsbehandelingen, een lekkere high tea of je laten masseren. 

Activiteiten vanuit huis

Je kan een beautydag ook prima thuis doen. Een heerlijke spa dag thuis is leuk maar makkelijk te organiseren! Het vraagt natuurlijk wel wat creativiteit en moeite maar dat is het zeker waard! Probeer de sfeer van een spa na te maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van geurkaarsen, geurstokjes of wierook. Ook lekker massage oliën zachte handdoeken en een bijpassende muziek maken het helemaal af. Als je met meerderen bent zou je elkaar kunnen scrubben of masseren. Weet je niet zo goed hoe je moet masseren? Er zijn massage boeken of handige tips op internet te vinden. Verder kun je natuurlijk bodyscrub of maskers kopen bij een drogist en lekker in bad zitten met een maskertje op!