Gellak voor mooie stevige nagels.

september 20, 2022 0 Door Niels Vaessen

Heb jij in je omgeving al eens gehoord van gellak? Wat is het precies? In dit artikel vertellen wij je er meer over. 

Waarom kiezen voor gellak? 

Misschien heb je er nog niet over nagedacht, maar er zijn ontzettend veel redenen waarom je gellak kunt gebruiken. Als eerst is het handig voor een natuurlijke bescherming van je nagels. Wanneer je vaak last hebt van scheurtjes, splijten en meer, is gellak ontzettend goed om te gebruiken. Daarnaast blijft het langer zitten, waardoor je twee tot wel drie weken kunt genieten van prachtige nagels. Geweldig toch! 

Wat is precies het verschil tussen gel nagellak en gellak? 

Heel veel mensen vragen zich af wat nou precies het verschil is tussen gewone gellak en gelnagels. Wij leggen je het even uit! Om te beginnen wordt gel nagellak gebruikt zonder uit te harden onder een uv- of ledlamp. Bij gellak is dit wel zo. Dit betekent dat je altijd een lamp nodig hebt als je aan de slag gaat met je nagels. Deze drogen namelijk niet vanzelf op. Ben je op zoek naar een goede uv-lamp? Er zijn verschillende zaken waar jij deze kunt kopen. Denk hierbij aan de Action of Bol.com. Wil je wat professioneler aan de slag gaan? Dan is het goed om een kijkje te nemen bij diverse gellak websites. Pink Gellac is bijvoorbeeld een heel bekend merk dat bekend staat om haar kwalitatieve producten. 

Waar kun je gellak laten zetten?

Mocht je liever naar een salon gaan voor een manicure, dan kun je op diverse plekken terecht. Kies bijvoorbeeld voor gellak in Groningen als je daar in de buurt woont. De prijzen variëren vaak van € 30 tot € 45 euro. Dit is afhankelijk van de designs die je wellicht op de nagels wilt laten zetten. Denk hierbij aan geweldige sterretjes, of strepen en stipjes.

Ben je benieuwd naar meer leuke informatie? Bekijk onze gehele website voor meer beautytips!

Roze Manicure gellak