Zo laat jij jouw kerstoutfit in het oog springen!

oktober 28, 2021 0 Door Niels Vaessen

Weet jij al wat je aan gaat trekken tijdens de feestdagen? Zo niet, dan hebben we hier een mega leuke (foute) tip.

Vaak hebben mannen tijdens kerst ‘gewoon’ een pak aan. Leuk, maar niet heel feestelijk. De afgelopen jaren zijn mannen steeds hipper en creatiever geworden in het kiezen van hun kerstoutfit. Men kiest steeds vaker voor een leuke kersttrui, sokken of een grappige muts. Maar het kerstpak spant wel echt de kroon als het gaat om beste outfit tijdens het kerstdiner.

Het kerstpak man is erg vrolijk en versterkt de holiday spirit. Wil jij nou gelijk de aandacht trekken als je een kamer binnenkomt? Dan is zo’n fout kerstpak misschien wel iets voor jou. Dit pak is niet alleen leuk voor thuis, maar kan ook leuk aangetrokken worden bij bijvoorbeeld een werkborrel. Tip: Spoor je collega’s aan om ook een fout kerstpak te kopen, zodat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen!

Deze kerstpakken zijn te koop in alle soorten en maten. Vanaf maat S tot en met maat XXL, in allerlei leuke kleurtjes en printjes. Je kunt het pak dragen met nette schoenen eronder, maar met sneakers kunnen ze ook prima. De pakken zijn erg casual en zullen gegarandeerd leuke reacties opleveren.

Is het niet te fout?

Het is zeker een gedurfde keuze, maar echt fout zou ik niet zeggen. De pakken komen steeds meer voor in Nederland en worden steeds ‘normaler’. Het is belangrijk dat je zelfverzekerdheid uitstraalt met het pak aan. Zo straal je echt het kerstgevoel uit. Misschien is het juist leuk om mensen te verrassen. Er zijn vast mensen die dit nooit van je hadden verwacht, dat zijn de leukste om te verblijden met zo’n mooi aanblik.

Wacht niet te lang en koop nu hier je kerstpak en steel de show met de feestdagen!